Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločková polévka se zeleninou a vejcem)

Celý recept

9 porcí

Energie7 552 kJ / 1 805 kcal
Bílkoviny64,66 g
– z toho živočišné bílkoviny46,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,88 g
Tuky113,41 g
– nasycené63,48 g
– nenasycené43,74 g
–– mononenasycené31,95 g
–– polynenasycené11,79 g
––– omega 31,40 g
Vláknina16,57 g
Cholesterol 740 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy123,12 g
– cukry25,79 g
––– laktóza15,34 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g ovesných vloček Vločky ovesné 100 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
180 g 180 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 180 g
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2,8 l 2,8 l vývaru Vývar masový 2799.999952316284 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mletý muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.