Nutriční hodnoty (Zeleninové ragú s červenou čočkou à la bolognese)
Celý recept
3
Energie | 3 055 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,44 g |
Tuky | 42,69 g |
– nasycené | 26,91 g |
– nenasycené | 15,39 g |
–– mononenasycené | 13,39 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,91 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 56,59 g |
– cukry | 12,58 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g mrkve | Mrkev čerstvá | 120 g |
120 g 120 g celeru | Celer bulva čerstvá | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
50 g 50 g másla (nebo olej) | Máslo kravské | 50 g |
1 plechovka 1 plechovka nakládaných loupaných rajčat (400 g) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
60 g 60 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 60 g |
cca 130 ml 130 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 130 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr - není nutný, dle kyselosti rajčat | Rajče červené čerstvé | |
bylinky dle chuti | Petržel nať čerstvá |