Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové ragú s červenou čočkou à la bolognese)

Celý recept

3

Energie3 055 kJ / 730 kcal
Bílkoviny18,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,44 g
Tuky42,69 g
– nasycené26,91 g
– nenasycené15,39 g
–– mononenasycené13,39 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,27 g
Vláknina26,91 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy56,59 g
– cukry12,58 g
––– laktóza0,40 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g mrkve Mrkev čerstvá 120 g
120 g 120 g celeru Celer bulva čerstvá 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
50 g 50 g másla (nebo olej) Máslo kravské 50 g
1 plechovka 1 plechovka nakládaných loupaných rajčat (400 g) Dužina červeného rajčete čerstvá
60 g 60 g červené čočky Čočka červená neloupaná 60 g
cca 130 ml 130 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 130 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr - není nutný, dle kyselosti rajčat Rajče červené čerstvé
bylinky dle chuti Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.