Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červených paprik se smetanou)

Celý recept

4

Energie3 394 kJ / 811 kcal
Bílkoviny29,35 g
– z toho živočišné bílkoviny10,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,35 g
Tuky16,07 g
– nasycené7,76 g
– nenasycené7,59 g
–– mononenasycené2,71 g
–– polynenasycené4,88 g
––– omega 30,53 g
Vláknina25,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy125,57 g
– cukry61,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 špičatých červených paprik Paprika červená čerstvá 900 g
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
libeček Libeček čerstvý
1 lžička 1 lžička mleté uzené papriky Paprika uzená 5 g
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar hovězí 1500 ml
lžička lžička sypkého zeleninového koření Kuchárek Kořenící směs sypká
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.