Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italské ravioli)

Celý recept

1

Energie8 142 kJ / 1 946 kcal
Bílkoviny67,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky20,12 g
– nasycené4,64 g
– nenasycené9,50 g
–– mononenasycené6,10 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy366,40 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
strouhaný parmazán Parmezán
zbytky pečeného masa Vepřová plec

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.