Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový / hruškový koláč s ořechovou drobenkou)

Celý recept

Energie33 034 kJ / 7 895 kcal
Bílkoviny145,19 g
– z toho živočišné bílkoviny48,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny96,75 g
Tuky360,96 g
– nasycené84,07 g
– nenasycené240,53 g
–– mononenasycené130,07 g
–– polynenasycené110,46 g
––– omega 322,22 g
Vláknina61,25 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 725 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy985,90 g
– cukry479,93 g
––– laktóza0,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 hrnky 4 hrnky jablek (hrušek) - oloupaných, pokrájených Jablko čerstvé 1000 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice - necelý Cukr bílý 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
5-6 5-6 vajec - dle velikosti Vejce slepičí 385 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička čerstvé citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
140 g 140 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 140 g
150 g 150 g vlašských ořechů - nasekaných Vlašské ořechy 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.