Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové francouzské brambory se sýrem)

Celý recept

4

Energie19 299 kJ / 4 613 kcal
Bílkoviny127,50 g
– z toho živočišné bílkoviny106,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,62 g
Tuky364,36 g
– nasycené202,51 g
– nenasycené152,41 g
–– mononenasycené132,67 g
–– polynenasycené19,75 g
––– omega 31,75 g
Vláknina22,98 g
Cholesterol 708 mg
Sodík 8,66 g
Sůl22,20 g
Sacharidy178,98 g
– cukry21,97 g
––– laktóza11,33 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
250 g 250 g slaniny Špek 250 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml 33% smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř černý mletý Pepř černý mletý
400 g 400 g Hermaduru Romadur 20 % t. v s. 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.