Nutriční hodnoty (Rychlý salát z fialových brambor)
Celý recept
2
Energie | 2 152 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,64 g |
Tuky | 11,78 g |
– nasycené | 0,80 g |
– nenasycené | 9,84 g |
–– mononenasycené | 6,95 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 917 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 86,43 g |
– cukry | 23,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených fialových brambor | Brambor zimní | 400 g |
cca 200 g 200 g nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
cca 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 15 ml |