Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová žemlovka)

Celý recept

4 porce

Energie8 688 kJ / 2 077 kcal
Bílkoviny51,00 g
– z toho živočišné bílkoviny31,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,76 g
Tuky60,00 g
– nasycené30,73 g
– nenasycené22,86 g
–– mononenasycené18,53 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,64 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 1,63 g
Sůl3,83 g
Sacharidy306,26 g
– cukry164,66 g
––– laktóza19,92 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 starší ale vláčné rohlíky (nebo housky) Rohlík pšeničný bílý 172 g
400 ml 400 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 3 jablka (400 g oloupaných bez jadřinců) Jablko čerstvé 450 g
20 g 20 g skořicového cukru (nebo krupicový a mletá skořice) Cukr skořicový 20 g
250 250 g měkkého tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
50 g 50 g krupicového cukru (podle chuti) Cukr bílý 50 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 plnější lžička vanilkového pudinku v prášku Puding v prášku 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
20 g 20 g rozinek Rozinky 20 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce rumu Rum 25.5 ml
40 g 40 g másla (na vytření pekáčku a na povrch) Máslo kravské 40 g
moučkový cukr s vanilkovým cukrem (na posypání) Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.