Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy I)

Celý recept

1 plech

Energie24 485 kJ / 5 852 kcal
Bílkoviny114,30 g
– z toho živočišné bílkoviny55,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,30 g
Tuky339,20 g
– nasycené128,68 g
– nenasycené176,31 g
–– mononenasycené77,49 g
–– polynenasycené98,82 g
––– omega 315,79 g
Vláknina20,10 g
Cholesterol 1,82 g
Sodík 747 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy575,50 g
– cukry345,30 g
––– laktóza16,30 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
10 lžic 10 lžic vlahé vody Voda 180 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
kůra z 0,5 kůra z 0,5 citronu Citrón čerstvý
špetka špetka soli Sůl mořská
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
hořká čokoláda Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.