Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slunečnicový chleba II.)

Celý recept

Energie14 132 kJ / 3 378 kcal
Bílkoviny84,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,65 g
Tuky108,91 g
– nasycené14,86 g
– nenasycené89,76 g
–– mononenasycené48,31 g
–– polynenasycené41,44 g
––– omega 30,82 g
Vláknina37,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,11 g
Sůl20,22 g
Sacharidy495,84 g
– cukry43,57 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g vývar z Melty
180 ml 180 ml vody Voda 180 ml
1/2 kostky 1/2 kostky droždí (21 g) Droždí pekařské lisované 21 g
3 lžičky 3 lžičky cukru Cukr bílý 15 g
100 g 100 g žitné celozrnné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 100 g
100 g 100 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
2,5 lžičky 2,5 lžičky soli Sůl mořská 20 g
110 g 110 g slunečnicových semínek (opražených na suché teflonové pánvi) Slunečnicová semínka loupaná 110 g
50 g 50 g olivového oleje Olej olivový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.