Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicová hrnková bábovka (buchta))

Celý recept

Energie22 517 kJ / 5 382 kcal
Bílkoviny59,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,75 g
Tuky263,06 g
– nasycené19,96 g
– nenasycené230,09 g
–– mononenasycené159,01 g
–– polynenasycené71,08 g
––– omega 321,12 g
Vláknina30,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy678,60 g
– cukry317,75 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
3 lžičky 3 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
3 3 nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 450 g
ořechy, rozinky (dle chuti) Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.