Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s koprem)

Celý recept

Energie3 529 kJ / 843 kcal
Bílkoviny47,60 g
– z toho živočišné bílkoviny44,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky67,28 g
– nasycené12,59 g
– nenasycené41,12 g
–– mononenasycené22,84 g
–– polynenasycené18,28 g
––– omega 30,74 g
Vláknina1,35 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 950 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy11,23 g
– cukry1,20 g
––– laktóza1,05 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec uvařených na tvrdo Vejce slepičí 350 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
malá červená cibule Cibule červená čerstvá
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 22.5 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 37.5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.