Nutriční hodnoty (Vinná klobása s cibulovo-hořčičnou omáčkou)
Celý recept
Energie | 8 208 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,53 g |
Tuky | 158,41 g |
– nasycené | 95,74 g |
– nenasycené | 62,04 g |
–– mononenasycené | 29,79 g |
–– polynenasycené | 32,26 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 11,78 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 12,85 g |
Sacharidy | 40,31 g |
– cukry | 9,98 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
solamyl | Bramborový škrob | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 KL 1 KL kremžské hořčice (nebo hrubozrnné) | Hořčice kremžská | 5 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
bylinky (pažitka, libeček, tymián) | Petržel nať čerstvá | |
solamyl nebo pikant Hraška | Bramborový škrob | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |