Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát po indicku)

Celý recept

Energie3 926 kJ / 938 kcal
Bílkoviny36,63 g
– z toho živočišné bílkoviny17,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,03 g
Tuky22,61 g
– nasycené14,15 g
– nenasycené6,88 g
–– mononenasycené5,73 g
–– polynenasycené1,15 g
––– omega 30,19 g
Vláknina26,51 g
Cholesterol 66 mg
Sodík 299 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy135,78 g
– cukry42,68 g
––– laktóza16,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky Petržel nať čerstvá 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.