Nutriční hodnoty (Vepřové "španělské" závitky)
Celý recept
3
Energie | 4 701 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
Tuky | 58,53 g |
– nasycené | 16,87 g |
– nenasycené | 30,37 g |
–– mononenasycené | 24,23 g |
–– polynenasycené | 6,14 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 991 mg |
Sodík | 748 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 14,40 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
6 plátků 6 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
worcester | Worcestrová omáčka | |
tmavá jíška | Jíška tmavá instantní | |
vývar | Vývar hovězí |