Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holandské řezy)

Celý recept

20

Energie33 624 kJ / 8 036 kcal
Bílkoviny119,41 g
– z toho živočišné bílkoviny48,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,61 g
Tuky370,22 g
– nasycené219,84 g
– nenasycené135,74 g
–– mononenasycené116,10 g
–– polynenasycené19,64 g
––– omega 31,68 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 3,96 g
Sůl1,52 g
Sacharidy1 044,52 g
– cukry684,20 g
––– laktóza55,76 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
160 g 160 g moučkového cukru Cukr bílý 160 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 PL 4 PL medu Med nepasterovaný 144 g
1 KL 1 KL sódy bikarbona Jedlá soda 12 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 2 bal. Zlatý klas Puding v prášku
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
2 2 bal vanilkového cukru Cukr vanilkový
1 PL 1 PL holandského kakaa Kakao prášek 15 g
200 g 200 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 200 g
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
250 ml 250 ml třešňového džemu Džem ze směsi ovoce

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.