Nutriční hodnoty (Holandské řezy)
Celý recept
20
Energie | 33 624 kJ / 8 036 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,61 g |
Tuky | 370,22 g |
– nasycené | 219,84 g |
– nenasycené | 135,74 g |
–– mononenasycené | 116,10 g |
–– polynenasycené | 19,64 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 1 044,52 g |
– cukry | 684,20 g |
––– laktóza | 55,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
160 g 160 g moučkového cukru | Cukr bílý | 160 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 PL 4 PL medu | Med nepasterovaný | 144 g |
1 KL 1 KL sódy bikarbona | Jedlá soda | 12 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
600 ml 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
2 2 bal. Zlatý klas | Puding v prášku | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 bal vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
1 PL 1 PL holandského kakaa | Kakao prášek | 15 g |
200 g 200 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
250 ml 250 ml třešňového džemu | Džem ze směsi ovoce |