Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný dezert)

Celý recept

6

Energie106 963 kJ / 25 565 kcal
Bílkoviny243,87 g
– z toho živočišné bílkoviny26,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny216,95 g
Tuky350,18 g
– nasycené128,46 g
– nenasycené166,70 g
–– mononenasycené52,45 g
–– polynenasycené114,25 g
––– omega 320,11 g
Vláknina1 189,60 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 1,81 g
Sůl0,63 g
Sacharidy4 764,60 g
– cukry4 345,00 g
––– laktóza1,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
300 300 g strouhaných jablek (4 ks středních jablek) Jablko čerstvé 45000 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
100 g 100 g nahrubo sekaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
půl sáčku sáčku kypřicího prášku Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.