Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dortový korpus vanilkový)

Celý recept

1 kus

Energie8 613 kJ / 2 059 kcal
Bílkoviny73,80 g
– z toho živočišné bílkoviny53,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,70 g
Tuky79,41 g
– nasycené13,98 g
– nenasycené49,99 g
–– mononenasycené36,18 g
–– polynenasycené13,81 g
––– omega 32,81 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 640 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy259,47 g
– cukry130,47 g
––– laktóza1,47 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec (po cca 50 g) Vejce slepičí 420 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
30 ml 30 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
3 g 3 g prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
vanilka dle chuti (vanilková pasta, mletá vanilka, vanilkový extrakt atd) Aroma vanilkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.