Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďová polévka s dýni a kapáním)

Celý recept

Energie1 387 kJ / 332 kcal
Bílkoviny16,31 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,63 g
Tuky8,75 g
– nasycené2,27 g
– nenasycené3,94 g
–– mononenasycené2,95 g
–– polynenasycené0,99 g
––– omega 30,05 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy41,98 g
– cukry13,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250-300 g 250-300 g dýně Hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 275 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
kostka kostka droždí Droždí pekařské lisované
řapík řapík celeru Celer bulva čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské
špetka špetka pálivé papriky Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
zeleninový vývar cca 1200 ml Vývar zeleninový
snítka snítka tymiánu (nemusí být) Tymián sušený
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.