Nutriční hodnoty (Drožďová polévka s dýni a kapáním)
Celý recept
Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
Tuky | 8,75 g |
– nasycené | 2,27 g |
– nenasycené | 3,94 g |
–– mononenasycené | 2,95 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 41,98 g |
– cukry | 13,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250-300 g 250-300 g dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 275 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
kostka kostka droždí | Droždí pekařské lisované | |
řapík řapík celeru | Celer bulva čerstvá | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zeleninový vývar cca 1200 ml | Vývar zeleninový | |
snítka snítka tymiánu (nemusí být) | Tymián sušený | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |