Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu ))

Celý recept

Energie11 210 kJ / 2 679 kcal
Bílkoviny125,98 g
– z toho živočišné bílkoviny121,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky208,62 g
– nasycené53,70 g
– nenasycené107,94 g
–– mononenasycené87,82 g
–– polynenasycené20,12 g
––– omega 30,89 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 3,26 g
Sůl6,44 g
Sacharidy74,10 g
– cukry63,42 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g bůčku bez kostí (s kůží) Vepřový bok 600 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
60 g 60 g cukr krupice Cukr bílý 60 g
50 ml 50 ml rybí omáčky Rybí omáčka 50 ml
300 ml 300 ml vody z kokosu (ne mléko) Kokos strouhaný
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 feferonka (nemusí být) Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.