Nutriční hodnoty (Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu ))
Celý recept
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 208,62 g |
– nasycené | 53,70 g |
– nenasycené | 107,94 g |
–– mononenasycené | 87,82 g |
–– polynenasycené | 20,12 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,44 g |
Sacharidy | 74,10 g |
– cukry | 63,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g bůčku bez kostí (s kůží) | Vepřový bok | 600 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
60 g 60 g cukr krupice | Cukr bílý | 60 g |
50 ml 50 ml rybí omáčky | Rybí omáčka | 50 ml |
300 ml 300 ml vody z kokosu (ne mléko) | Kokos strouhaný | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá |