Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurterky (klobásky))

Celý recept

1 dávka

Energie16 978 kJ / 4 058 kcal
Bílkoviny62,17 g
– z toho živočišné bílkoviny36,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,50 g
Tuky355,63 g
– nasycené101,87 g
– nenasycené253,77 g
–– mononenasycené190,97 g
–– polynenasycené62,80 g
––– omega 33,08 g
Vláknina62,10 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 16,25 g
Sůl0,50 g
Sacharidy140,33 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3,5 kg 3,5 kg vepřového výřezu 90/10
0,5 kg 0,5 kg vepřového laloku (podbřišek) Vepřový lalok 500 g
80 g 80 g rychlosoli Rychlosůl 80 g
10 g 10 g černého mletého pepře Pepř černý mletý 10 g
1 lžička 1 lžička hrubě namletého černého pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička bílého pepře Pepř bílý 5 g
5 5 velkých stroužků česneku Česnek čerstvý 350 g
2 lžíce 2 lžíce majoránky Majoránka sušená 40 g
200-300 ml 200-300 ml vepřového vývaru Vývar vepřový 250 ml
20 20 m kolagenových střívek (skopových) kalibr 17/19 mm

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.