Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový koláč)

Celý recept

Energie7 770 kJ / 1 857 kcal
Bílkoviny72,25 g
– z toho živočišné bílkoviny32,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,89 g
Tuky78,70 g
– nasycené18,44 g
– nenasycené56,04 g
–– mononenasycené38,57 g
–– polynenasycené17,47 g
––– omega 35,15 g
Vláknina36,02 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,49 g
Sůl2,63 g
Sacharidy199,67 g
– cukry38,50 g
––– laktóza14,63 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
50 g 50 g žitné mouky Mouka žitná hladká 50 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
sůl Sůl mořská
voda Voda
5 lžic 5 lžic protlaku nebo pyré Protlak rajčatový 75 g
1 lžíce 1 lžíce oregana Oregano sušené 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
400 g 400 g mangoldu Mangold 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 ml 200 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.