Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy z drobného ovoce)

Celý recept

20

Energie22 842 kJ / 5 460 kcal
Bílkoviny89,25 g
– z toho živočišné bílkoviny75,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky360,85 g
– nasycené214,91 g
– nenasycené128,31 g
–– mononenasycené112,11 g
–– polynenasycené16,20 g
––– omega 31,91 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 921 mg
Sůl2,37 g
Sacharidy457,15 g
– cukry373,80 g
––– laktóza43,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 PL 5 PL krystalového cukru Cukr bílý 75 g
5 PL 5 PL polohrubé výběrové mouky Mouka pšeničná hladká
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
na špici nože sody bicarbony Jedlá soda
1/2 kg 1/2 kg drobného mraženého ovoce Jahody mražené 500 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
1 1 bal. malinového pudingu Puding v prášku
7 PL 7 PL dětské krupice Krupice pšeničná jemná 105 g
2 2 bal vanilkového cukru Cukr vanilkový
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
3 3 bal. Zlatého klasu Puding v prášku
200 g 200 g práškového cukru Cukr bílý 200 g
250 250 másla Máslo kravské 250 g
1 PL 1 PL ořechového likéru Mandlový likér
300 ml 300 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 300 ml
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
2 2 bal. Smetafixu Ztužovač šlehačky
strouhaná bílá a hořká čokoláda Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.