Nutriční hodnoty (Bílé fazole v omáčce s koprem)
Celý recept
Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,78 g |
Tuky | 26,97 g |
– nasycené | 16,71 g |
– nenasycené | 9,12 g |
–– mononenasycené | 7,38 g |
–– polynenasycené | 1,74 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 42,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 129,68 g |
– cukry | 16,98 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g suchých bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
cca 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
svazek svazek čerstvého nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | |
vývar s fazolí | Fazole bílé | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
bílý pepř | Pepř bílý |