Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bílé fazole v omáčce s koprem)

Celý recept

Energie4 424 kJ / 1 057 kcal
Bílkoviny54,05 g
– z toho živočišné bílkoviny4,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,78 g
Tuky26,97 g
– nasycené16,71 g
– nenasycené9,12 g
–– mononenasycené7,38 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,20 g
Vláknina42,25 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy129,68 g
– cukry16,98 g
––– laktóza5,78 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g suchých bílých fazolí Fazole bílé 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
cca 100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
svazek svazek čerstvého nasekaného kopru Kopr nať čerstvý
vývar s fazolí Fazole bílé
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.