Nutriční hodnoty (Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem)
Celý recept
4
Energie | 13 381 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 280,00 g |
– nasycené | 67,82 g |
– nenasycené | 161,86 g |
–– mononenasycené | 133,48 g |
–– polynenasycené | 28,38 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 11,69 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,99 g |
– cukry | 33,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g bůčku | Vepřový bok | 800 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
3-4 lžíce 3-4 lžíce povidel | Povidla | 80.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
8 větviček 8 větviček rozmarýnu | Rozmarýn sušený |