Nutriční hodnoty (Domácí klobásy sýrové, jak je dělám já)
Celý recept
Energie | 48 501 kJ / 11 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 880,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 871,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,03 g |
Tuky | 860,05 g |
– nasycené | 326,53 g |
– nenasycené | 417,55 g |
–– mononenasycené | 330,99 g |
–– polynenasycené | 86,57 g |
––– omega 3 | 3,35 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 43,23 g |
Sůl | 106,50 g |
Sacharidy | 75,08 g |
– cukry | 44,22 g |
––– laktóza | 19,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg vepřové krkovice (může být i plec nebo kýta) | Vepřová krkovice | 4000 g |
30 dkg 30 dkg sýra (já použila eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
40 dkg 40 dkg syrového sádla | Sádlo vepřové | 400 g |
95 g 95 g soli | Sůl mořská | 95 g |
4.5 g 4.5 g kmínu | Kmín | 4.5 g |
4.5 g 4.5 g cukru | Cukr bílý | 4.5 g |
36 g 36 g česneku (já dávám 50 g) | Česnek čerstvý | 36 g |
31.5 g 31.5 g sladké papriky | Paprika červená sušená | 31.5 g |
9 g 9 g pálivé papriky (já dávám 6 g a 3 g chilli papriky, ale kdo nemá rád moc pikantní, tak chilli nedávat) | Paprika pálivá | 9 g |
22.5 g 22.5 g pepře | Pepř černý | 22.5 g |