Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná červená řepa)

Celý recept

Energie3 859 kJ / 922 kcal
Bílkoviny46,31 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,81 g
Tuky17,33 g
– nasycené9,83 g
– nenasycené6,33 g
–– mononenasycené5,24 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,10 g
Vláknina31,39 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,85 g
Sacharidy130,75 g
– cukry37,72 g
––– laktóza6,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
350 g 350 g červené řepy Červená řepa čerstvá 350 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.