Nutriční hodnoty (Zapékaná červená řepa)
Celý recept
Energie | 3 859 kJ / 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,81 g |
Tuky | 17,33 g |
– nasycené | 9,83 g |
– nenasycené | 6,33 g |
–– mononenasycené | 5,24 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 31,39 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 130,75 g |
– cukry | 37,72 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
350 g 350 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 350 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská |