Nutriční hodnoty (Variace na francouzské brambory)
Celý recept
4
Energie | 12 054 kJ / 2 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 254,00 g |
– nasycené | 119,90 g |
– nenasycené | 120,42 g |
–– mononenasycené | 95,40 g |
–– polynenasycené | 25,02 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 5,99 g |
Sůl | 14,65 g |
Sacharidy | 48,50 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 5,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
180 g 180 g dietních párků pro děti | Párek vepřový | 180 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
80 g 80 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1/2 PL 1/2 PL restované cibulky | Cibule smažená | |
stolní olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |