Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládové řezy s tvaroho-mascarpone krémem)

Celý recept

20

Energie21 877 kJ / 5 229 kcal
Bílkoviny134,40 g
– z toho živočišné bílkoviny111,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,38 g
Tuky335,96 g
– nasycené193,01 g
– nenasycené123,95 g
–– mononenasycené103,43 g
–– polynenasycené20,52 g
––– omega 32,39 g
Vláknina25,08 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,43 g
Sacharidy404,33 g
– cukry352,33 g
––– laktóza53,83 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL krystalového cukru Cukr bílý 60 g
3 PL 3 PL mouky hladké speciál Mouka pšeničná hladká 30 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
3 PL 3 PL kakaa holandského Kakao prášek 45 g
500 g 500 g hrudkovitého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
200 200 čokolády bílé Čokoláda mléčná 25%
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťavy Šťáva z citrónu 15 ml
6 PL 6 PL švestkových povidel na potírání korpusů Povidla 138 g
300 ml 300 ml šlehačky 33% Šlehačka 35% 300 ml
100 g 100 g čokolády bílé Čokoláda mléčná 25% 100 g
100 g 100 g čokolády mléčné Čokoláda mléčná 35% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.