Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s kuřecím masem)

Celý recept

Energie2 237 kJ / 535 kcal
Bílkoviny57,06 g
– z toho živočišné bílkoviny52,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,75 g
Tuky16,97 g
– nasycené4,10 g
– nenasycené7,96 g
–– mononenasycené6,20 g
–– polynenasycené1,76 g
––– omega 30,36 g
Vláknina6,65 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy35,10 g
– cukry2,65 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
plátek plátek anglické slaniny Anglická slanina
150 g 150 g kuřecích prsou Kuře prso 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
máslo Máslo kravské
křen Křen čerstvý
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.