Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu)

Celý recept

4 porce

Energie4 328 kJ / 1 035 kcal
Bílkoviny27,05 g
– z toho živočišné bílkoviny9,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,61 g
Tuky43,74 g
– nasycené28,01 g
– nenasycené14,07 g
–– mononenasycené11,67 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,42 g
Vláknina39,82 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 166 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy128,65 g
– cukry43,71 g
––– laktóza9,62 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna (nebo 4 stehenní steaky) Kuře stehno s kůží
40 stroužků 40 stroužků česneku Česnek čerstvý 280 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla (nebo ghí) Máslo kravské 15 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu sušeného (nebo 3 větvičky čerstvého) Tymián sušený 2.5 g
300-400 ml 300-400 ml vývaru z masa Vývar masový 350 ml
1 kelímek 1 kelímek 12% smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
troška citronové kůry Citronová kúra čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.