Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy Sto let)

Celý recept

Energie8 847 kJ / 2 114 kcal
Bílkoviny88,90 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,20 g
Tuky121,45 g
– nasycené33,58 g
– nenasycené67,82 g
–– mononenasycené28,52 g
–– polynenasycené39,30 g
––– omega 30,78 g
Vláknina29,75 g
Cholesterol 896 mg
Sodík 506 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy141,19 g
– cukry53,94 g
––– laktóza17,36 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
120 ml 120 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 120 ml
2 2 rovné lžíce cukru moučky Cukr bílý
lžička lžička skořice Skořice ceylonská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 rovná lžíce solamylu Bramborový škrob
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
cca 150 g 150 g máku Mák modrý 150 g
1/2 1/2 středně velké dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 rovná lžíce cukru moučky Cukr bílý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 najemno nastrouhané vařené a vystydlé brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
4 4 rovné lžíce solamylu Bramborový škrob
2-3 lžíce 2-3 lžíce jahodového džemu Marmeláda jahodová 37.5 g
250 g 250 g měkkého tvarohu (ve vaničce) Tvaroh polotučný 250 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 rovné lžíce cukru moučky Cukr bílý
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.