Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechové cupcakes s šlehačkou ve formičkách)

Celý recept

Energie10 364 kJ / 2 477 kcal
Bílkoviny59,32 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,60 g
Tuky71,51 g
– nasycené10,84 g
– nenasycené45,08 g
–– mononenasycené14,37 g
–– polynenasycené30,71 g
––– omega 34,68 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 449 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy391,90 g
– cukry277,03 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
25 dkg 25 dkg cukru krystal či krupice Cukr bílý 250 g
14 dkg 14 dkg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 140 g
6 dkg 6 dkg ořechů Vlašské ořechy 60 g
25 dkg 25 dkg strouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
šlehačka, čokoláda nebo kakao Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.