Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechové cupcakes s šlehačkou ve formičkách)
Celý recept
Energie | 10 364 kJ / 2 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,60 g |
Tuky | 71,51 g |
– nasycené | 10,84 g |
– nenasycené | 45,08 g |
–– mononenasycené | 14,37 g |
–– polynenasycené | 30,71 g |
––– omega 3 | 4,68 g |
Vláknina | 14,30 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 391,90 g |
– cukry | 277,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
25 dkg 25 dkg cukru krystal či krupice | Cukr bílý | 250 g |
14 dkg 14 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 140 g |
6 dkg 6 dkg ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
25 dkg 25 dkg strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
šlehačka, čokoláda nebo kakao | Čokoláda mléčná 30% |