Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňačka s kedlubnou)

Celý recept

Energie1 899 kJ / 454 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,28 g
Tuky30,98 g
– nasycené20,20 g
– nenasycené9,55 g
–– mononenasycené8,21 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,30 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,28 g
Sacharidy27,00 g
– cukry24,20 g
––– laktóza3,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
1 1 maďarská klobása Klobása
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 ks 1 ks kedlubny Kedluben čerstvý 180 g
1 dl 1 dl smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.