Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy s broskvemi)

Celý recept

14 porcí

Energie16 283 kJ / 3 892 kcal
Bílkoviny119,98 g
– z toho živočišné bílkoviny85,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,66 g
Tuky166,63 g
– nasycené94,94 g
– nenasycené59,85 g
–– mononenasycené51,41 g
–– polynenasycené8,44 g
––– omega 30,90 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 652 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy442,12 g
– cukry195,40 g
––– laktóza19,12 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
140 g 140 g másla (nebo jiného tuku na pečení) Máslo kravské 140 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 bílek na potření vyváleného těsta na plechu Vaječný bílek 33 g
500 g 500 g tvarohu ve vaničce (nebo kostce) Tvaroh polotučný 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
60 g 60 g moučkového cukru ( podle potřeby) Cukr bílý 60 g
1 1 vanilkový pudink v prášku Puding v prášku 40 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 velký broskvový kompot - 820 g (budeme potřebovat i 250 ml nálevu) Broskev zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.