Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapří salát)

Celý recept

Energie12 135 kJ / 2 900 kcal
Bílkoviny221,50 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky201,20 g
– nasycené29,05 g
– nenasycené149,04 g
–– mononenasycené51,59 g
–– polynenasycené97,45 g
––– omega 32,20 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 673 mg
Sodík 26,35 g
Sůl65,50 g
Sacharidy43,65 g
– cukry27,78 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kapřího masa z hřbetní části a ocasu Vepřová kýta 1000 g
60 g 60 g soli Sůl mořská 60 g
3/4 láhve 3/4 láhve octa Ocet lihový
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
9 9 bobkových listů Bobkový list sušený
24 kuliček 24 kuliček nového koření Nové koření
210 ml 210 ml majonézy Majonéza 210 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
15 g 15 g hrášku ve sladkoslaném nálevu Hrášek zelený 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.