Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou)
Celý recept
2
Energie | 4 635 kJ / 1 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 42,69 g |
– nasycené | 19,96 g |
– nenasycené | 21,47 g |
–– mononenasycené | 17,58 g |
–– polynenasycené | 3,89 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 38,98 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 36,70 g |
– cukry | 22,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g hovězího masa - podplečí, kližka, líčka... | Hovězí kýta | 500 g |
120 g 120 g mrkve | Mrkev čerstvá | 120 g |
120 g 120 g celeru | Celer bulva čerstvá | 120 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
100 g 100 g oloupaného rajčete bez semínek | Rajče červené čerstvé | 100 g |
40 g 40 g špeku (nebo olej) | Špek | 40 g |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí |