Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s bylinkovou zeleninou)

Celý recept

2

Energie4 635 kJ / 1 108 kcal
Bílkoviny125,88 g
– z toho živočišné bílkoviny112,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,98 g
Tuky42,69 g
– nasycené19,96 g
– nenasycené21,47 g
–– mononenasycené17,58 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,09 g
Vláknina38,98 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,66 g
Sacharidy36,70 g
– cukry22,58 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g hovězího masa - podplečí, kližka, líčka... Hovězí kýta 500 g
120 g 120 g mrkve Mrkev čerstvá 120 g
120 g 120 g celeru Celer bulva čerstvá 120 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší řapík celeru Celer bulva čerstvá 540 g
100 g 100 g oloupaného rajčete bez semínek Rajče červené čerstvé 100 g
40 g 40 g špeku (nebo olej) Špek 40 g
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
oříšek oříšek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
vývar dle potřeby Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.