Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou)

Celý recept

Energie2 450 kJ / 586 kcal
Bílkoviny20,17 g
– z toho živočišné bílkoviny10,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,03 g
Tuky29,60 g
– nasycené17,96 g
– nenasycené11,27 g
–– mononenasycené7,05 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 30,59 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,84 g
– cukry5,46 g
––– laktóza0,16 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky lžičky drceného kmínu Kmín mletý 12.5 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
150 g 150 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 150 g
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar hovězí 1500 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.