Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovácká hřibová kyselica)

Celý recept

Energie4 434 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny63,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,98 g
Tuky2,62 g
– nasycené0,71 g
– nenasycené1,36 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,02 g
Vláknina55,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,00 g
Sacharidy168,70 g
– cukry21,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst sušených hub (velká) Houby sušené směs
250 g 250 g kysaného zelí (a hlavně voda z něj) Zelí bílé kvašené 250 g
250 g 250 g sterilovaných fazolí Fazole bílé sterilované 250 g
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
domácí či kvalitní klobáska Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
smetana Smetana kravská sladká 12%
4 kuličky 4 kuličky nové koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.