Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na rozmarýnu s noky a restovaná zelenina)

Celý recept

2

Energie3 204 kJ / 766 kcal
Bílkoviny105,02 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,52 g
Tuky22,56 g
– nasycené5,38 g
– nenasycené11,60 g
–– mononenasycené9,65 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,10 g
Vláknina7,68 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 278 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy31,80 g
– cukry27,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
5 5 žampiónů (na plátky) Žampion čerstvý
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
½ malého rajského protlaku Protlak rajčatový
olivový olej Olej olivový
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
černý pepř mletý, sůl Pepř černý
1 balení 1 balení na přípravu halušek Halušky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.