Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na zelenině)

Celý recept

Energie223 kJ / 53 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,21 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy9,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké stehno ze slepice Slepice
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 velký pastiňák Pastinák čerstvý
pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.