Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový krémovník)

Celý recept

Energie26 354 kJ / 6 299 kcal
Bílkoviny114,90 g
– z toho živočišné bílkoviny77,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,26 g
Tuky292,90 g
– nasycené129,22 g
– nenasycené134,86 g
–– mononenasycené79,26 g
–– polynenasycené55,60 g
––– omega 38,34 g
Vláknina12,73 g
Cholesterol 2,42 g
Sodík 943 mg
Sůl2,39 g
Sacharidy784,02 g
– cukry577,35 g
––– laktóza21,20 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g pomletých ořechů Vlašské ořechy 100 g
4 dcl 4 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.