Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nedělní žampionová polévka)

Celý recept

Energie1 069 kJ / 255 kcal
Bílkoviny14,91 g
– z toho živočišné bílkoviny11,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,50 g
Tuky11,53 g
– nasycené4,14 g
– nenasycené5,09 g
–– mononenasycené3,19 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,17 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 786 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy21,42 g
– cukry5,11 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kostky 2 kostky kuřecího bujónu Bujón kuřecí BIO 20 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
žampiony - množství podle chuti Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.