Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka II)

Celý recept

2 kusy

Energie19 180 kJ / 4 584 kcal
Bílkoviny114,02 g
– z toho živočišné bílkoviny17,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny96,03 g
Tuky105,12 g
– nasycené54,63 g
– nenasycené41,73 g
–– mononenasycené30,68 g
–– polynenasycené11,05 g
––– omega 31,10 g
Vláknina32,85 g
Cholesterol 748 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy779,07 g
– cukry250,07 g
––– laktóza0,72 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
90 g 90 g velmi změklého másla Máslo kravské 90 g
80 g 80 g rozinek Rozinky 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
750-800 g 750-800 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 775 g
vejce Vejce slepičí
plátky mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.