Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rané zelí s celerem a cibulové chlupáče)

Celý recept

Energie9 080 kJ / 2 170 kcal
Bílkoviny34,88 g
– z toho živočišné bílkoviny14,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,08 g
Tuky156,17 g
– nasycené73,80 g
– nenasycené77,59 g
–– mononenasycené65,94 g
–– polynenasycené11,64 g
––– omega 30,26 g
Vláknina21,09 g
Cholesterol 382 mg
Sodík 3,06 g
Sůl7,48 g
Sacharidy145,75 g
– cukry8,97 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
1/4 1/4 středního celeru Celer bulva čerstvá 135 g
velká cibule Cibule čerstvá
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1-2 hrsti 1-2 hrsti sušené cibule Cibule sušená
2 hrsti 2 hrsti bílých burizonů Pukance rýžové
5-6 lžic 5-6 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60.5 g
sůl Sůl mořská
150-200 g 150-200 g dobré anglické slaniny Anglická slanina 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.