Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky s kapustou)

Celý recept

4 porce

Energie5 885 kJ / 1 407 kcal
Bílkoviny88,25 g
– z toho živočišné bílkoviny82,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,17 g
Tuky95,03 g
– nasycené43,83 g
– nenasycené47,47 g
–– mononenasycené40,00 g
–– polynenasycené7,47 g
––– omega 30,70 g
Vláknina10,67 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,63 g
Sacharidy44,83 g
– cukry6,77 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího masa (řízky stehenní nebo prsní) Kuře prso 300 g
300 g 300 g předvařené kapusty Kapusta hlávková čerstvá 300 g
100 g 100 g anglické slaniny (nebo moravské...) Anglická slanina 100 g
muškátový květ (podle chuti) Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
1 1 větší vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.