Nutriční hodnoty (Kuřecí špíz s brambory na grilu)
Celý recept
2
Energie | 3 361 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 30,42 g |
– nasycené | 2,61 g |
– nenasycené | 25,94 g |
–– mononenasycené | 18,28 g |
–– polynenasycené | 7,66 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 162 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 61,95 g |
– cukry | 3,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích prsou | Kuře prso | 250 g |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
hrubě drcená chilli paprička - dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
1 - 2 stroužky 1 - 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
350 g 350 g ve slupce uvařených menších brambor | Brambor zimní | 350 g |
trochu trochu hrubě drceného pepře | Pepř černý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
olej na potření roštu nebo grilovací pánve a špízu na povrchu | Olej řepkový |