Nutriční hodnoty (Dýňová polévka Hokkaido)
Celý recept
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 0,87 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
0,75 l 0,75 l vody | Voda | 750 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový |