Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkové řezy s vanilkovým krémem)

Celý recept

Energie31 106 kJ / 7 435 kcal
Bílkoviny118,37 g
– z toho živočišné bílkoviny61,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,56 g
Tuky326,64 g
– nasycené142,42 g
– nenasycené167,19 g
–– mononenasycené130,31 g
–– polynenasycené36,88 g
––– omega 39,64 g
Vláknina24,91 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 733 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy992,90 g
– cukry564,60 g
––– laktóza50,15 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g krupicového cukru Cukr bílý 350 g
350 ml 350 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
320 g 320 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 320 g
145 g 145 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 145 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
40 g 40 g kakaa Kakao prášek 40 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce marmelády Marmeláda jahodová 60 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 g 125 g změklého másla Máslo kravské 125 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
kakao nebo nastrouhaná čokoláda Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.