Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s rukolou)

Celý recept

Energie3 726 kJ / 891 kcal
Bílkoviny64,33 g
– z toho živočišné bílkoviny60,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,57 g
Tuky56,78 g
– nasycené13,04 g
– nenasycené27,66 g
–– mononenasycené21,70 g
–– polynenasycené5,96 g
––– omega 30,40 g
Vláknina5,68 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 839 mg
Sůl1,77 g
Sacharidy27,70 g
– cukry16,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 490 g
5-6 5-6 sušených nakládaných rajčat Rajče červené čerstvé 330 g
1 1 větší šalotka Šalotka čerstvá
1-2 hrsti 1-2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
majonéza a zakysanka 1:1 Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.